Deze gerechten serveren wij u graag op vrijdagavond,zondagmiddag en zondagavond!
ZATERDAGAVOND SERVEREN WIJ ENKEL ONS KEUZEMENU OF EEN VOOR-EN HOOFDGERECHT HIERUIT!
Op maandag-en vrijdagmiddag serveren wij u onze lunchmenu of de lunchgerechten!
Tartaar van kalfs
crème van tonijn/limoen/groene asperges/kapperappels/aardappelstro
24.00€
Onze huisgemaakte kroketjes van grijze garnalen!
gefruite peterselie – citroen – peterseliemayo
22.00€
Rundscarpaccio
balsamicomayo-parmigiano-croutons-rucola
22.00€
Ganzenleverterrine
rabarber-aardbeien-noten-honing-rozijnenbolletje
26.00€
Asperges en grijze garnalen
gepocheerd eitje-peterselie-aardappel-bieslook-mousseline
28.00€
Burrata
kerstomaten-courgette-olijven-gegrilde paprika-olie van rucola en basilicum
22.00€
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!
Deze gerechten serveren wij u graag op vrijdagavond,zondagmiddag en zondagavond!
ZATERDAGAVOND SERVEREN WIJ U ENKEL ONS KEUZEMENU OF EEN VOOR-EN HOOFDGERECHT HIERUIT!
Op maandag-en vrijdagmiddag serveren wij u onze lunchmenu of de lunchgerechten!
Filet pur Belgisch blauw wit
room – cognac – groene peper – slaatje van witloof,appel en pijnboompitjes – frietjes
40.00€
Schelvis
witte en groene asperges-kreeftensaus-gremolata-aardappeltjes
35.00€
Schelvisfilet
asperges in roomsaus-grijze garnalen-peterselie-aardappelpuree
35.00€
Lamsfilet
boontjes-ratatouille-jus met rozemarijn-rösti met look en ui
37.00€
Gildehoenfilet
asperges-erwtjes-Fin-champagnesaus-kroketjes
32.00€
Asperges en gerookte zalm
mousseline-aardappelpuree
32.00€
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!