Op vrijdagavond, op zondag, zowel voor lunch als diner serveren wij u volgend keuzemenu of deze gerechten in a la carte!
Zaterdagavond serveren wij enkel ons keuzemenu!
Deze menu serveren wij u graag vanaf 30.3.2024 t.m. 28.4.2024.
Artisanale broodjes – hoeveboter – hartige dips – bio olijfolie van Fantini
Rilette van gerookte makreel-appel-selder-granaatappel-limoen-crème d’isigny-platte peterselie-toast
of
Huisgemaakte garnaalkroketjes-gefruite peterselie
of
Ganzenleverterinne-rabarber-aardbei-noten-honing-rozijnenbolletje
Orecchiette – chorizo – gegrilde paprika – tomaat – courgette – basilicum – zwarte olijven
of
Asperges op Vlaamse wijze
Zeebaars – peterselieboter – citroen – tomaten – kappertjes – grijze Noordzeegarnalen – aardappelcreme
of
Solomillo,Spaans Duroc varken – groene asperges – rozemarijn – aardappelpuree – erwtjes – gefruite ui
of
Filet pur Belgisch Wit Blauw-groene peper-cognac-witloofsla-frietjes(+€7.50)
Pannekoekje-sinaasappelsaus-Grand Marnier-vanilleroomijs
of
Vanilleroomijs-Callebaut chocolade-opgeslagen room-boudoirkoekje
of
Assortiment fijne kazen van Kaasmeester Van Tricht
of
Irish of Italian coffee
4 gangen keuzemenu €75 p/p
Met aangepaste wijnen t.m. het hoofdgerecht +€32.00 p/p
Glaasje dessertwijn of glas wijn voor bij uw kaas +€8.00
Wij houden graag rekening met de volgende allergieën:noten,schaal-en schelpdieren,gluten en lactose. Gelieve deze bij Uw reservatie zeker door te geven. Het is voor onze chef niet mogelijk om de avond zelf nog een aanpassing te maken of een ander gerecht te voorzien. Alvast bedankt!